groepsleiders

Groepsleiders kom terug, niet op de manier zoals ik vertelde, want dit mocht niet

2

dit keer vertellen groepleider en groepsgenoten  zelf over wie ze zijn, door krabbels van toen, zoals dit dan wel mag, hun eigen woorden van toen

—————————————————–

Hallo Adwin,
Ik moet diep putten uit mijn herinneringen om die periode na te gaan. Maar natuurlijk wil ik reageren, alhoewel ik niet over iemand kan reageren. Als je begrijpt wat ik bedoel. Maar ik weet nog veel. De foto van de PvdE 8 die gescheurd is, heeft een belangrijke plaats in mijn album. Ik heb veeeeeeeeeel herinneringen en veel jongeren meegemaakt. Het was een geweldige tijd.
Heel veel groeten Jan van Dinther
5
ps jan sta naast mij, tweede van links
—————————————————–

Henk Erkamp
Werk zelf nog op de vliert nu Oosterpoort. Heb jaren bij het pel-project gewerkt als er mensen komen die met mij te maken hebben gehad zou ik het leuk vinden om daar een reactie van te krijgen. Ik moet mij lid makenvan jou site maar ik heb geen Hyves. Zit nu voor een 5tal maanden in India. (voor mijzelf)

Over namen die ik ben tegengekomen van mijn collega’s Ton Groenendijk is met pensioen. Ruud van Lith is overleden net als Harrie (VT) Joop Zonneveld en Leo Jacobs.
Kees Driesen werkt bij de Rietlanden.
Rene van de Sande bij bjz in Den Bosch

evenalsJan van Dinther–.

Harrie Peerlings is plaatsings coördinator bij de provincie Noord Brabant. Jos Dermout Cramer is met Pensioen. VanGini en Jeanette weet ik niets te vertellen. Ik vind het leuk dat er een krabbelbox is over “de Vliert”en ben blij een dankbaar dat de reactie’s vanjullie over het algemeen positief zijn. Ik denk dat het voor een jongere die op de een of andere manier met jeugdhulp te maken krijgt en uit huis moet. Het een zeer belangrijke periode is waar je nog lang aan terug denkt.

—————————————————–

 Trouwens, huppakee… Komt tie… Zo, leuk om die verhalen weer eens terug te lezen na zoveel jaren… Ik ben Hans van Oers, en heb ook zoals Hennie , in de groep pruissen gezeten. Geweldige tijd gehad, toen ik in de groep kwam ging Joop kort daarna weg.
Jan van Dinther kwam toen in de groep als leider, als ik me goed kan herinneren was Jan Nous (of zoiets, hij was zwaar een fan van Queen) ook in de groep als leider op dat moment. Als mijn gedachten me niet in de steek hebben gelaten zaten toen ook in de groep, Evert en Michell Scheffers, John en Marco Wolffs ( of de Wolf ) Anthonie, Marcel, waarschijnlijk nog een aantal namen die ik niet meer weet. Jaqueline was van de overkant was een blonde ( vrij lange ) meid, hartstikke gezellige meid, die toen een beetje ‘verkering’ had met Michell Scheffers, Hennie  was helemaal in de ban van Vera, zat naast de groep Pruissen, en ik, was helemaal in de ban van mijn grote jeugdliefde, Ann Louise. Na een tijdje in de groep te hebben gezeten ( jaar of twee denk ik ) ben ik naar een ander internaat gegaan in Limburg, St’ Joseph in Cadier en Keer. Zodra ik op weekend mocht ging ik eerst vanuit Cadier en keer langs Den Bosch om Ann Louise te zien voordat ik verder reisde naar huis. Lange periode zo gegaan, maar omdat ik op een gegeven moment naar huis mocht is die ‘verkering’ een beetje op een laag pitje komen te staan… Totdat ik in militaire dienst ging, zag ik Ann Louise wederom… Maar goed nog steeds denk ik nog steeds terug aan die tijd, vooral omdat Ann Louise hier een grote rol in heeft gespeeld. Nu na al die jaren heb ik Ann Louise nog steeds op Facebook en twitter een wereld meid toch ! Zelf ben ik nu getrouwd en heb drie fijne kinderen, zoals je ziet is het niet allemaal kommer en kwel in die internaten. Waarschijnlijk heb ik er ( misschien wel onbewust ) toch een hoop geleerd. Maar weet iemand waar Jan van dinther tegenwoordig zit, op Facebook of twitter ? Ik hoor misschien nog wel eens waar hij zit… Groeten!
————————————————–
Door adwin (geen profiel) op 01 april 2012
Naar een leuk gesprek met Harry en karel mijn voogd
Zijn we samen met jan van dinther,naar groep 22 gegaan
Jan was daar leiding
Jan had een spijkerbroek met puntlaarzen aan lachte ik
En ook nog een hoed op,je had hem moeten zien zei ik
Me pleeggezin genoot ervan zoals ik vertelde
Die jan ging ik verder,speel ook gitaar nog gitaar
Hij doet dat best goed
Iedereen van de jongens was op school behalve Erik die niet
Die spijbelde die dag
En mocht dat ,vroeg mijn pleegmoeder verbaas
Nee natuurlijk niet lachte ik
Maar jan wilde het er met Erik nu niet over hebben
Wel zal er nog een gesprek komen met Erik over deze dag
Erik zat er niet zo mee vertelde hij mij,en liet mij het huis zien
Ik ging samen met Erik naar de kamer van de jongens
dagboek Eindelijk verleden tijd
te koop
http://www.mijnbestseller.nl/jeugdcentrumdevliert
—————————————————-
3 februari 2011 ·

ik kwam gewoon overdag weer op de opvangroep de leiding en de groeps genoten vonden dat goed alleen het hoofdgebouw vondt dat naar een paar maanden maar niets,en besloot dat tegen jan van dinther te zeggen maar goed,jan zelf werd over geplaats… naar groep 8

zo werd het mijn buurman
en ach die groep 22 die veranderde iedere keer
zo kwam ik maar wat vaker op groep 8
en nam steeds meer afstand van groep 22
later vondt ik groep6 waar ik zelf woonde alleen maar leuker
moest alleen even wenen daar,maar dat is toch altijd
voor groep 22 had ik zelf gekozen
groep 6 werd voor mij gekozen
gewoon omdat ik daar niet meer blijven kon

—————————————————-

Hallo bekende vrienden en onbekende vrienden;
Het is leuk om al die berichten van iedereen te lezen , veel van jullie ken ik niet zo goed. Maar misschien zijn er wel mensen die mij nog kennen vande vliert.
Heb samen met adwin en corne in de groep gezeten , heb er wel drie doorlopen daar. Zat als eerste bij joop en jan van Dinther in de groep ik weet even de straat niet meer. Heb er altijd een “leuke” tijd gehad veel gelachen.
Het is leuk dat adwin ons weer een beetje bij elkaar brengt doet ie goed.
Maar we mailen nog met elkaar , dikke doei allemaal !!!!!

.
.Roel van dongen
h
Als leiding ben ik begonnen in groep Claessen in de Seringenstraat.
Daar werkte toen Anton Claessen, Ron Hardam, Jet ?, Gini ?.
Het was een jongensgroep met allemaal jongens tussen de 8 en 15 jaar. Ik ken bijna geen namen meer van hun, maar veel gezichten kan ik me nog zo voor de geest halen. Geert-Jan, Ron, Anton de Bruin, Harrie Pels, Gerard ….. misschien kom ik later nog wel op meer namen. Later ben ik terecht gekomen bij groep Clementine. Een gemengde groep met veel kleine kinderen. Clementine van de Poll, Marian Hurkens, Jan Klein Overmeen, Theo Potjes werkten daar als leiding. In die tijd ben ik met Ellen getrouwd en heb hele leuke herinneringen aan die tijd. Daarna verhuist naar de overkant, de groep van Hans Jansen. Met o.a. Jos ?, Wil ? Later is Gerrie van Schijndel ook bijgekomen
 Vervolgens werd ik overgeplaatst naar de Pater van de Elzenstraat 6. Het team daar bestond uit Wim van Boekel, Ton de Gier, Ingrid Nijskens en later ook Nicolien van Schijndel.
13 feb 2008, 21:42
……………………………………………………………………………
SEP
Hoi Roel, Ik ken jou nog wel. Net als de meesten uit het lijstje met namen. Zoals Bert Corver (heb ik nog steeds contact mee) en Jeanette van de Broek (had dienst samen met Sissy Spanjaard) toen ik op de Johan van de Veldenstraat 22 kwam wonen)In die tijd heete de groep Sondermeijer (een broeder), daarna groep Pruissen (Joop). Vlak daarna werd de straat omgedoopt in Seringenstraat. Mijn zussen Lilian en Tina hebben nog op nummer 20 gewoond (groep Clementine). En Tina daarna nog aan de overkant in de ‘meidengroep’.
Zelf heb ik nog op kamertraining gezeten in De Hambaken en daarna naar de Pater van de Elzenstraat 12. (De oudere jongensgroep.)
5 mrt 2008, 14:33
……………………………………………………………………………….
Hoi Roel,
Ja ik vind het supper leuk om het te doen!…
Zo moest ik een terug denken aan die tijd.
We kregen idere woensdagmiddag 1 gulden zakgeld.
En de meeste kochten dan zwart wit, en dan kwam de koppjes uit de kast.
Want zwart wit met suiker en dan maar mengen, ik weet nog heel goed dat jij dat ook erg lekker vondt.
10 okt 2008, 07:29
……………………………………………………………………………….
Hans Nierop
Hallo Adwin, omdat ik nieuwsgierig ben of ik nog bekende zou tegen komen heb ik me aangemeld. Ben slecht in het onthouden van namen dus weet het niet zeker of ik meerdere mensen ken. Alleen Henk en Roel kan ik me nog herinneren. Ik kwam in 1982 naar de Vliert vanuit Browndale. Heb me in 1e instantie bezig gehouden met de kleinschalige projecten. eerst in Uden en later op andere plaatsen. Ook nog de coordinatie gedaan in de PvdE en Seringensstraat. Later ook de crisisopvang begeleid waaruit ook PEL is ontstaan.
15 apr, 00:05
……………………………………………………………………………….
jammer dat je de kleine joep niet ken was erg leuk.
Vraag maar aan Roel want die zat damn ook vaak op zijn gitaar te spelen samen met theo.
Wel in de avond. En wij als kinderen pakten dan de deksels en lepels en speelde mee.
Zijn ook foto’s van te zien hier op de site.
25 okt 2008, 13:33
.
7
 —————————————————-
.
Wim van Boekel
5
https://jeugdcentrumdevliert.wordpress.com/boek-eindelijk-verleden-tijd-2/
10-5-84
wim van boekel kwam ons halen voor groepgespreek moet dat echt zei ik,nou nee hoeft niet maar zal het wel leuk vinden zei hij
oke dan dus niet zei ik dus, dan ook geen koffie zei wim boos
geen koffie ja natuurlijk zei ik kijk eens goed daar in de hoek wat sta daar,goed zo wim een koffie zet apperat zaet ik toch lekker zelf koffie is nog lekkerde ook!!!
boos liep hij de kamer uit IK BEN HET HIER NIET MEE EENS EN LAAT HET ER ZEKER NIET BIJ ZITTEN
wat wil je er dan aan doen me weg sturen?ik heb al een kamer ga ik toch gewoon een paar daggen eerder corne kwam niet meer bij van het lachen,ik heb je nog nooit zo boos gezien ach zei ik het is toch ook zo wat moet wij nu nog met zo’n groepsgesprek hij kan de boom in met zijn groepgesprek
ik schonk de koffie in en zei zo daar gaan we dan even lekker van genieten
………………………………………………………………………………..

krabbel 2008 met weer nieuwe namen

willem Brienen
Hi ik heb ook op de vliert gewoont, nml op de orte.
ook bij wim van boekel, juliet chin, willem v/d laan etc.
zie ik bij jullie op de site maar weinig van toch???
groeten willem brienen (tangerman)
13 dec 2008, 17:57

—————————————————–

18-12-84
Ik heb nu verkering met Jolinda.
Ze woon ook op groep 6. Ik was eens op groep 6 toen Jolinda ruzie had met
de groepsleiding. Ze wilden graag op haar brommer naar haar moeder maar
had geen geld om te tanken.
Geef mij gewoon nu mijn zakgeld, doe niet zo moeilijk man zei ze boos.
Nee daar begin ik niet aan zei de groepsleiding tegen haar dan komt straks
iedereen om zakgeld!
Bekijk het dan riep Jolinda en ze liep boos naar boven.
Ik kon Jolinda toen nog niet, maar ik ging toch naar haar kamer.

 

Hè waar gaat het over vroeg ik.
Ach ze doen allemaal zo moeilijk zei ze.
Wat heb je nodig dan vroeg ik haar.
3 gulden is zat, daar haal ik het wel mee.
Hier heb je vijf gulden de rest is fooi en nu niet meer boos zijn.
Ze gaf me een kus en zei je ben een schat!
Vanaf die dag kwam Jolinda vaak bij mij op kamers.
Maar vandaag was ik bij haar op groep 6.
Het was al laat en ik wilde weg gaan, Jolinda liep dan altijd mee naar de gang.
Om dan afscheid van mij te nemen. Ik en Jolinda kuste elkaar.
Wim de groepsleiding vond het allemaal wat te lang duren.
kijk zo doen ze dat met hondjes, Wim gooide een glas water over ons.
Ik was niet echt nat maar ik liet het er niet bij zitten. In de keuken vulde ik een
emmer, dat doe je nooit zei Jolinda. Ik liep met de volle emmer naar binnen.
Wim zat tv te kijken en zag mij niet binnen komen. Tegen de jongens en
meisjes die het wel zagen gebaarde ik met mijn vinger op mijn lippen, dat ze
stil moesten zijn en zoals mogelijk normaal moesten doen.
Ik zei tegen Wim toen ik met de emmer water achter hem stond.
Bij hondjes doen ze het niet met een beetje water maar met heel veel water!
Ik gooide de emmer water over hem heen.
Iedereen lag dubbel van het lachen en Wim was drijfnat!
Je ben zelf begonnen zei ik tegen Wim de groepsleiding.
Wim pakte de emmer van mij af en liep naar de keuken om de emmer weer te
vullen met water. ’Te laat riep ik als die emmer vol is, ben ik al lang weg!
Ik opende de voordeur en sprong op mijn fiets en fietsen hard weg.
Wim liep me nog achterna met een volle emmer, maar hij kon natuurlijk niet
zo snel. Ik krijg je nog wel eens riep Wim naar mij.
Kan wel zijn, maar vandaag niet meer lachte ik.

————————————————

Ik heb met Jolinda verkering, zij woon ook op groep 6 .
Loop je mee, kan je haar gelijk zien?
Wim had dienst.
Kijk eens wie ik mee genomen heb zei ik tegen Wim toen we op groep 6 naar
binnen stapte, Henk Oostdijk!
Henk Oostdijk zei Wim maar wat vindt ik dat nu leuk, dit is lang geleden!.
Kom binnen jongens, zet ik gelijk koffie zei Wim.
Hoe vindt je het om weer even terug te zijn op jeugdcentrum de vliert?
Jij ben zeker Jolinda lachte Henk naar haar.
Adwin heeft mij veel over jou verteld.
Toch alleen wel het goede hoop ik lachte Jolinda.
Ja hoor, Adwin vertel alleen maar positief over iedereen hier zei Henk.
Maar het is inderdaad leuk ja dat ik nu iedereen weer zie die ik kan.
Alleen jammer dat ik hier niet zo vaak zal zijn, nu ik met mijn vader in
Zeeland woon, een beetje te ver weg van hier om ieder weekend op en neer te
rijden. Ik ben blij dat Peter en Adwin nog in Den Bosch wonen.
Corné heeft ook nog een tijdje bij ons op kamers gewoond maar hij is nu weer
weg zei ik tegen Henk.
Vindt ik jammer zei Henk ik zal hem graag nog eens gezien hebben.
Als Corné nog eens langs komt, zal ik de groeten van je door geven.
Misschien is het ook wel iets om eens een reünie te geven bij ons op kamers
zei ik als grap. ”Moet je doen man ik zal er zeker zijn zei Henk.
Ik ook zei Wim tegen mij. ”Ja zei Peter dit moeten we doen joh.
Ik kijk nog wel lachte ik maar beloof niets, nu ga ik weer naar huis zei ik
tegen Jolinda. Wacht zei Jolinda dan loop ik even mee, moet je zeker doen joh
zo’n reünie, veel mensen zullen jou er dankbaar voor zijn.

——————————————————–

De reünie

https://jeugdcentrumdevliert.wordpress.com/boek-eindelijk-verleden-tijd-2/

Corné viel met zijn gitaar in. Ze zongen niet, dat deden wij wel,”heel hard!
’’Desmond has a barrow in the market place.
Desmond say’s to molly girl i like you face.
Natuurlijk was die tekst moeilijk, maar gelukkig wis Wim van Boekel de tekst
en zong nu hard even alleen, tot het refrein toen zongen we dus allemaal weer
mee, dit was ook niet zo moeilijk
’’Ob la di ob la da life goes on.
Bra la la how the life goes on .
Ob la di ob la da live goes on .
Hierna nam Wim de tekst weer voor zijn rekening en wij zongen een beetje
zacht tot het refrein, daarna weer hard mee!
Er werd natuurlijk ook veel in het lied gelachen.
Niet iedereen kon natuurlijk die tekst zo goed als, Wim dit kon!

—————————————————

? ga hier de telefoon, neem ik op.
zeg die vrouw of ik haar gebeld had?
? nee ik was buiten bezig, ik weet niet wie je ben.
Ik ben de vrouw van wim van boekel en jij had mij gebeld, dus belde ik gelijk terug.
Ik had niet gebeld, ach zo toch ook weer het telefoon nummer van wim.
altijd makelijk als ik weer eens in de buurt van hedel ben

—————————————————-

nog even naar carnaval weer eens langs iemand gaan waarvan je bijna dacht
die zie ik nooit meer zijn altijd wel van die mensen
die je persoonlijk ken maar nooit bereiken kan,en wat wil je zo graag dat juist die mensen contackt met je op nemen een daarvan is wel wim vanboekel wat ik daarvoor wel heb moeten doen,hij was nog op onze trouwdag geweest
ik had hem dat belooft als ik trouwen ga nodig ik je uit
toen had ik nog zijn adres we waren jaren verder en ook alleen miranda enwim waren de engste van uit die tijd jeugdcentrum de vliert
miranda had ik snel bij de site,al op hyves 5 jaar geleden
voor wim lag het anders geen computer en het adres waren we kwijt naar al die jaren
maar de naam van boekel en dan hedel moet je kunnen opzoeken dus het telefoonboek
erbij gehaald 5 jaar geleden en zomaar wat mensen opgebeld met diezelfde achternaam
tot ik iemand aan de telefoon kreeg die wist wie wim was maar wist geen telefoon nummer wel waar wim woonde en zij er naar toe om te kijken welke straat het was
vandaar dat ik wist dat de staat iets met een bloem was
maar toen ik de straat had had ik zo via de telefoonboek zijn telefoon nummer
en ik heb lang toen met wim aan de telefoon gehangen
ga hem maar eens uit leggen dat je een site heb van jeugdcentrum de vliert
op hyves en dat je hem erbij wil hebben,en ja wat valt het dan tegen als je dan eigenlijk
naar zoveel zoeken wim toen zei ik doe niets met compters ik vindt het maar niets
maar als je ooit eens een reunie geeft bel me maar ik kom
en vaak als dan deze mensen zoals wim geen lid worden ja dan verwater gauw het contact ja alleen bij mij is dat iets anders
ik ben zelf nog wel eens in hedel geweest kwam er vaak lang van wegen mijn werk
heb nog even rond gereden op de plattegrond bord gekeken maar hoe hete die straat nu ook weer iets met een bloem????
dan toch maar weer naar huis zo dichtbij zo ver weg
en je voelt het je raak hem kwijt geen telefoon nummer geen adres en geen computer
waar je hem ooit eens op tegen kan komen
en net als je jezelf daar heb neergelegd jaren later word wim van boekellid via facebook

——————————————————-

Adwin MathonMarianne van Boekel

heb ik het nu goed heeft dit te maken met wim van boekel ??????
als dat zo is wat super zal zijn lid maken van onze jeugdcentrum de vliert site
http://www.facebook.com/groups/150322835012487/?fref=ts
je hoef je zelf niet aan te melden dat ken ik wel voor je doen ik hoor het wel

Marianne van Boekel
ja inderdaad dat ben ik helemaal

Marianne van Boekel
ja dat vind ik leuk om lid te worden

Adwin Mathon
dit is geweldig ik heb nog eens met je gebeld,naar dat adres en telefoon nummer kwijt geraakt ik voeg je toe op de site raar dat het nu komt, net nu ik alles zo beetje minder ga doen

———————————————————-

Gerry van schijndel

 ik ga dit zeker vaker doen foto’s plaatsen met vele jongeren van toen zoals deze foto, wie weet wie er allemaal zo op deze foto staan de vrouw in het midden Gerry van schijndel toen ook groepleiding vangroep 6 1981, maar op deze foto sta ze met een andere groep, wie zijn deze kinderen?
ik ga dit zeker vaker doen foto's plaatsen met vele jongeren van toen<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
zoals deze foto, wie weet wie er allemaal zo op deze foto staan<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
de vrouw in het midden Gerry van schijndel toen ook groepleiding van groep 6 1981, maar op deze foto sta ze met een andere groep, wie zijn deze kinderen?
Roel
Het laatste team waarin ik heb gewerkt was “Groep van Schijndel” op de Pater van den Elzenstraat 6. Daar werkte toen Gerry van Schijndel, Ingrid Nijskens, Wim van Boekel, Nicolien vanSchijndel en Ton de Gier.
Huishoudelijke kracht was daar Bep…
————————————————-
Adwin

doe me even terug denken aan het toen op bezoek gaan van guus franken guus was toen al van uit die tijd een wat oudere man
en guus leefde die nog??
en zo ja wat doe zo’n man met een computer ??
naar een paar jaar melden zich op de hyves site een nicht van franken zich aan
nicht toch niet van GUUS FRANKEN ??
dus wel en op dat moment erd ook gelijk gerry van schijndel lid
gerry van schijndel was toen een groepsleiding
en zij kwam zo nu en dan nog wel eens bij guus,ja en dan een plus een is twee
dan heb je zo iets afgespoken en zit je zomaar ineens naar jaren weer bij elkaar
wel is dit al weer zo drie jaar geleden maar dan toch wa een leuke dag
op de foto’s
corné van de noord guus franken en gerry van schijndel adwin mathon

nog even naar carnaval  weer eens langs iemand gaan waarvan je bijna dacht<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
die zie ik nooit meer zijn altijd wel van die mensen<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
die je persoonlijk ken maar nooit bereiken kan,en wat wil je zo graag dat juist die mensen contackt met je op nemen een daarvan is wel wim van boekel wat ik daarvoor wel heb moeten doen,hij was nog op onze trouwdag geweest<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
ik had hem dat belooft als ik trouwen ga nodig ik je uit<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
toen had ik nog zijn adres we waren jaren verder en ook alleen miranda en wim waren de engste van uit die tijd jeugdcentrum de vliert<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
miranda had ik snel bij de site,al op hyves 5 jaar geleden<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
voor wim lag het anders geen computer en het adres waren we kwijt naar al die jaren<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
maar de naam van boekel en dan hedel moet je kunnen opzoeken dus het telefoonboek<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
erbij gehaald 5 jaar geleden en zomaar wat mensen opgebeld met diezelfde achternaam<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
tot ik iemand aan de telefoon kreeg die wist wie wim was maar wist geen telefoon nummer wel waar wim woonde en zij er naar toe om te kijken welke straat het was<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
vandaar dat ik wist dat de staat iets met een bloem was<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
maar toen ik de straat had had ik zo via de telefoonboek zijn telefoon nummer<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
en ik heb lang toen met wim aan de telefoon gehangen<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
ga hem maar eens uit leggen dat je een site heb van jeugdcentrum de vliert<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
op hyves en dat je hem erbij wil hebben,en ja wat valt het dan tegen als je dan eigenlijk<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
naar zoveel zoeken wim toen zei ik doe niets met compters ik vindt het maar niets<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
maar als je ooit eens een reunie geeft bel me maar ik kom<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
en vaak als dan deze mensen zoals wim geen lid worden ja dan verwater gauw het contact ja alleen bij mij is dat iets anders<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
ik ben zelf nog wel eens in hedel geweest kwam er vaak lang van wegen  mijn werk<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
heb nog even rond gereden op de plattegrond bord gekeken maar hoe hete die straat nu ook weer iets met een bloem????<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
dan toch maar weer naar huis zo dichtbij zo ver weg<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
en je voelt het je raak hem kwijt geen telefoon nummer geen adres en geen computer<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
waar je hem ooit eens op tegen kan komen<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
en net als je jezelf daar heb neergelegd jaren later word wim van boekel lid via facebook </p><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
<p>en ja ik vindt dat geweldig doe me even terug denken aan het toen op bezoek gaan van guus franken guus was toen al van uit die tijd een wat oudere man<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
en guus leefde die nog??<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
en zo ja wat doe zo'n man met een computer ??<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
naar een paar jaar melden zich op de hyves site een nicht van franken zich aan<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
nicht toch niet van GUUS FRANKEN ??<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
dus wel en op dat moment erd ook gelijk gerry van schijndel lid<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
gerry van schijndel was toen een groepsleiding<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
en zij kwam zo nu en dan nog wel eens bij guus,ja en dan een plus een is twee<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
dan heb je zo iets afgespoken en zit je zomaar ineens naar jaren weer bij elkaar<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
wel is dit al weer zo drie jaar geleden maar dan toch wa een leuke dag<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
op de foto's<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
corné van de noord guus franken en gerry van schijndel adwin mathon
——————————————————–
Date: Mon, 15 Mar 2010 11:46:57 +0100

Hoi Adwin,
 
Ik deed niets met hyves, dat is de reden dat ik mij afgemeld heb.  Ik vind het ook leuk om jullie, jij en Corné, weer eens te zien. Laat maar horen welke datum je in gedachte hebt. Ik kijk dan wel of ik ook kan.  Maar je hebt het dus nog steeds druk met je site. Verder alles goed thuis? Ik hoor het nog wel. Vanaf 1 april hoef ik niet meer te werken, je zou dan denken dat ik dan tijd genoeg heb. Dat is ook zo, maar mijn agenda stroomt ook zo weer vol. Adwin, heel veel groetjes en ik hoor nog van je.
 
Groetjes Gerry
—————————————————
23 Nov 2008 19:58:04 +0100
Hoi Adwin,

Wat leuk om jou zo tegen te komen. Ik heb mij aangemeld bij Hyves. Ik werk niet meer bij groep 6. Al lang niet meer. Al 20 jaar niet meer. Ik werk nu in een gezinshuis van Oosterpoort. Oosterpoort is ontstaan vanuit een fusie  met nog andere Brabantse instellingen, waaronder ook jeudcentrum De Vliert. Wat leuk dat jij nog mailt met voor mij ook bekende mensen. Ik heb je foto bekeken. En die kindjes die erop staan zijn die van jou? Zo te zien gaat het goed met je.
Ik woon nu in Tilburg. En met mij gaat het ook prima.
Adwin heel veel groetjes.
—————————————————
Guus franken
 .100
.
Liesbeth
Hallo Adwin! Probeer je boek te bestellen voor ome Guus maar kan alleen een reviewer account aanmaken. Als je even wilt reageren hoe te bestellen? groetjes liesbeth Franken
——————————————————-
Han Linders

Adwin, leuk je hier te zien. Ik heb volgens mij nog fotot’s van toen maar ik weet niet hoe ik ze zou moeten plaatsen.

Adwin Mathon
ja ik kan je nu heel moeilijk iets gaan uitleggen
via de printer of scanner
maar het kan ook anders,hoe ik het dan ook bij guus franken heb gedaan
gewoon weer een foto maken van je foto met je foto toestel
en die stuur je dan naar mij via mij imail adres
lukt dat ook niet,je weet ik wil dat je dan graag eens komen uit leggen
maar niets moet alles mag

—————————————————

https://jeugdcentrumdevliert.wordpress.com/boek-eindelijk-verleden-tijd-2/

Weet je dat nog
van dat uitzenden op de radio op groep 6, mocht natuurlijk niet van de leiding
maar dat deden we toch gewoon, iedere zondagavond lachte Henk.
Jij heette toen Joost de Draaier, ik Henkie Elvis en jij zei Henk tegen Peter, jij
Peter Disco ha ha, hij rolde over de grond van het lachen.
Tranen stonden in zijn ogen, hij moest gewoon huilen van plezier!
Die vakantie in Duitsland dan ging Henk verder, met die meiden waar we niet
van af kwamen lachte Henk. We zijn toen ook nog naar het drielandenpunt
geweest. Guus heeft toen nog op die uitkijktoren, een foto van ons gemaakt!
Ja lachte Peter ik keek toen Guus aan met een verrekijker, zal toch mooi zijn
als die foto geluk was.
Ik weet niet of die foto toen geluk is zei ik tegen Peter en Henk ik zal het
Guus wel eens vragen als ik hem weer zie, ik kom nog vaak op groep 6.

37

https://jeugdcentrumdevliert.wordpress.com/boek-eindelijk-verleden-tijd-2/

12-5-85
Met het hardlopen, denk ik vaak terug aan jeugdcentrum de vliert.
Vaak loop ik nu langs jeugdcentrum de vliert.
Ik ga op het einde van de straat rechts richting Rosmalen.
Langs de winkel Harensmits de brug onderdoor recht tot aan de tv mast.
Links, door een woonwijk, over het spoor, op het einde links.
Richting de Graafsebaan langs het kanaal, weer naar mijn kamer.
Als ik zo langs jeugdcentrum de vliert loop, zie ik nooit zoveel, ja aan de
auto’s, zie ik wie er dienst heeft.
Aan een auto zag ik dat Guus er vandaag was.
Guus is geen groepsleiding, maar gewoon iemand die iedere zondag op
jeugdcentrum de vliert komt. Dit doe Guus al jaren, geen zondag gaat voorbij
zo zonder hem! Guus is ooit eens binnen gevallen op groep 6 met een jongen.
Om hem naar jeugdcentrum de vliert te brengen, vanaf toen is Guus altijd op
groep 6 blijven komen, iedere zondag.
Het was altijd wel gezellig zondags. Guus hoorde er gewoon bij!
Ook ging Guus vaak met ons op vakantie.
Zo is Guus ook eens met onze groep, mee naar de Ardennen geweest
Ik zat toen net op groep 6.
In de Ardennen had het nachts eens hard geregend, en het water liep nachts in
onze tenten. Guus ging dat dus even voor ons oplossen.
Guus was die nacht druk bezig om slootjes langs onze tenten te graven.
Zodat onze tenten toch nog een beetje droog bleven.
Alleen vergat Guus zijn eigen tent en die tent was dus zeiknat geworden.
Maar niet alleen zijn tent was nat,”Guus zelf ook!
Guus heeft toen die nacht, in een andere tent geslapen en zijn kleren heeft hij
toen op een kachel te drogen gehangen.
De volgende dag riepen we Guus voor het eten, de zon stond nu hoog aan de
hemel. Maar de slotjes die Guus nachts had gegraven, stonden nog wel vol
met water van de nacht ervoor! Wij hadden buiten de tafel gedekt.
Ja zei Guus, ik kom er zo aan, even mij eigen aankleden.
Zijn je kleren droog dan vroeg Wim de groepsleiding.
Ja zei Guus, die zijn mooi droog geworden, even later kwam Guus met droge
kleren naar buiten en ging in een stoel zitten.

5

 Guus zakte door de stoel, recht in een slootje, die hij zelf gegraven had.Ja zei Wim toen lachend, wie een kuil graaf voor een ander?
ja het is goed, help mij maar in plaats van die domme dingen te zeggen!
Guus heeft even later, andere kleren gekregen van iemand anders.
Die kleren van een ander, die stonden Guus natuurlijk niet.
Guus was een wat oudere man, met nu hippe kleren aan!54https://jeugdcentrumdevliert.wordpress.com/boek-eindelijk-verleden-tijd-2/
Alleen Guus en Peter Kroes en Jolinda zaten nog aan de andere tafel!
Ik had de moed niet om er langs te lopen en ook naar buiten te gaan.
Dus bleef ik maar alleen in de woonkamer zitten.
Het was nu stil, zo zonder muziek!
De stilte weer door Jolinda verbroken, wat heb ik gehoord zei Jolinda.
Natuurlijk schrok ik maar ik zei koel tegen Jolinda, wat heb jij gehoord?
Dat je een boek wil schrijven, klopt dit?
Ja ik ben wel met iets bezig, maar ik weet niet of het ooit af zal komen!
Waar gaat het over vroeg Guus aan mij.
Het gaat over jeugd centrum de vliert zei ik mijn leven dus!
Dit kan niet zei Guus, hoe kan je nu over jezelf schrijven.
Je sta er nog middenin, iedere dag gebeurt er wel weer iets anders, dus dat
boek van jou,”komt zo nooit af!
Geloof me eens kom het af zei ik lachend.
De reünie
Nu kwamen de mensen die voor de reünie uitgenodigd waren, rond 20:30 was
er iedereen. Het feest kon beginnen!
Frans Haarmeijer speelde op zijn gitaar samen met zijn vriend op de kamer
van Peter beneden mij.
De mensen die rustig wilde praten, konden dat op mijn kamer doen.
Wat een herrie zei Guus tegen mij, ik kom even bij jullie zitten.
Is goed Guus, pak een stoel en ga zitten.
Wat wil je drinken?
Laat ik maar beginnen met koffie, als je die hebt?
Ja natuurlijk heb ik koffie, ik schonk voor Guus een kop koffie in.
Guus keek mijn kamer rond om te zien wie er allemaal nu op mijn kamer was.
Bij sommigen moest Guus even naar denken wie het ook weer waren.

Dit zal zeker een mooie foto zijn! Want toen Guus ons riep voor de foto.
Keek Peter net door de verre kijker van Guus.
Omdat Guus ons riep, draaide Peter met de verrekijker naar Guus.
Guus maakte nog meer foto’s van deze dag.
Dit is leuk voor later zei Guus tegen ons.

img426911358img426909874img426913368img178645517img469704789img178645524

https://jeugdcentrumdevliert.wordpress.com/boek-eindelijk-verleden-tijd-2/

Radio zender deel 2…
Vandaag zondagavond heb ik aan Guus gevraagd of hij met zijn autoradio
wilde gaan luisteren, hoever wij te ontvangen waren.
Guus wilde eerst wel eens luisteren, naar onze radio uitzending.
Dat doe je maar in je auto zei ik.
En ik trok Guus mee naar buiten, naar zijn auto.
Rustig lachte Guus maar niet te lang hé.
Het ligt er aan hoever wij te ontvangen zijn lachte ik.
De zender sta al aan, als het goed is zit Henkie Elvis nog te draaien.
Wie zei Guus verbaas Henkie Elvis
Ja Henk Oostdijk lachte ik.
Guus kwam niet meer bij van het lachen.
Hij heeft zelf even zijn auto aan de kant gezet. Omdat hij zo moest lachen!
Ja zo duur het wel lang lachte ik als wij ieder keer stopen!
En ik heb de radiozender nog niet eens gevonden kan je naar gaan.
Ja hier op de 102.7 is een liedje van Elvis te horen.
Dit zal onze zender Radio Paradijs wel zijn.
Wie Radio Paradijs lachte Guus.
O ja, daar gaan we weer, man we reden net!
Je ga die auto toch niet weer stil zetten hé lachte ik.
Ja lachte Guus toch wel,”zo kan ik echt niet rijden hoor!
Nou zo duur het nog uren Guus lachte ik en ik weet nog niet eens zeker of het
wel onze radiozender is!

Daar komen wij zo achter, als het liedje is afgelopen.
Want dan ga natuurlijk Henkie Elvis iets zeggen lachte Guus.
Even stil Guus, het is nu af gelopen.
Even luisteren of dit onze zender is.
Oké mensen dit was Elvis met de mooie lach versie.
Als ik deze singel hoor moet ik ook altijd erg lachen zei Henk over de radio.

Ja lachen dat doen we zeker lachte Guus.
Hou nu eens op met dat lachen zei ik tegen Guus.
Rijd nu maar het is onze zender!
Kunnen we kijken toe hoever?
Henkie Elvis lachte Guus weer.
Dadelijk kom Peter Disco kan je eigenlijk eens stoppen met dat lachen van
jou zei ik tegen Guus.
Peter Disco, wat een belachelijke naam lachte Guus weer.
En jij, hoe heet jij dan vroeg Guus aan mij terwel hij weer aan het rijden was.
Als je niet meer stop wil ik je dat wel vertellen zei ik tegen Guus.
Oké ik beloof dat ik niet meer stop.
Zeg jij maar dan hoe jij heet.
Ik heet Joost Den Draaier.
Joost Den Draaier hoe kom je er op lachte Guus.

——————————————————————

ingrid nijskens

1

 13 Sep 2008 14:35:24 +0200

Dit is leuk om zo weer eens van je te horen! De laatste keer dat wij elkaar zagen was bij de een of andere triatlon volgens mij. Honderd jaar geleden of zo? Ik ben heel benieuwd hoe het met jou is! Ik hoop natuurlijk, dat alles heel goed is met je.

Laatst maakte iemand mij al attent op jouw hyves en ik heb toen even gekeken (wat een lelijke foto van mij, zwanger en wel van onze 1e ! J).

Ik had nog steeds het voornemen van mij te laten horen via jouw hyves.

Ik vind het een goed initiatief van je. Wat een tijden waren dat, hè?

Met Pieter Martens heb ik nog regelmatig contact. Ook met Frans van Heel, die ooit nog bij ons in huis woonde. Regelmatig kom ik Marcel van Dijk nog tegen, die net als Pieter in Den Bosch is blijven plakken. In mijn werk bij de Bosssche Dak- en thuislozen – opvang had ik nog wel eens van doen met René van ’t Hart, die als maatschappelijk werker bij de verslavingszorg werkte. Daar werk ik niet meer, dus ik waar hij nu zit weet niet. Ook Ruud Hoogers ik kwam tot een paar jaar geleden regelmatig tegen met een kindje. Volgens mij is hij verhuisd.

————————————————————–

https://jeugdcentrumdevliert.wordpress.com/boek-eindelijk-verleden-tijd-2/

25-12-1983
Met een muziekbandje van Mario in mijn zak ging ik weer naar huis
Ingert had dienst ze wist wel dat ik aan kerstdagen niets aan vond.
Ze had wel haar best gedaan voor die er nu nog waren want de meeste
jongeren van onze leefgroep waren nu natuurlijk thuis.
Ik stapte de kamer binnen en zei tegen Corné en Marlou wat is dit nou voor
een rare muziek,”dit is pas muziek!
Ik liep naar de radio zette die op cassette en zette het bandje van Mario aan.
Door de kamer klonk de hit van Pissen in de wasbak keihard!
Ingert was hier niet blij mee en zei boos dat jij de kerstdagen niet leuk vind
prima. Maar jij gaat deze dag niet voor ons verpesten!
Oké al goed zei ik dan ga ik wel naar boven,”zoek het maar uit!
Toen Ingert naar bed ging klopte ze nog eens op mijn deur, hé doe toch niet
zo flauw doe eens open?
Ik hoor je niet de muziek staat te hard,”ik kan je niet verstaan!
Oké zei ze wat later ik ga naar bed zie ik je morgen nog?
Ik dus nu naar beneden, daar zat Corné en Marlou gezellig tv te kijken.
Marlou had een glas wijn, waar heb jij dat glas vandaan vroeg ik haar.
Hier naast me, staat op de grond.
Mooi zei ik geef maar eens hier en ik dronk heel die fles leeg.
Marlou zei niets maar ze moest wel lachen. Want ze had met Ingert
afgesproken dat ze maar een glaasje zou pakken.
Nu dronk Adwin heel die fles leeg!
De volgende dag was ik toch als eerste wakker.
Roel zou een video-recorder mee brengen voor de twee kerstdag.
Maar er was niemand, Ingert was al weg en was boos!
Op tafel lag een brief dat ze boos was over het vele lawaai, de muziek en waar
ze het meeste boos over was, dat was toch wel dat ze goed met Marlou had
afgesproken een glas, nu was heel die fles leeg!
Marlou stond er in die brief,”het valt me echt van jou tegen!…
Ik dus met die brief naar boven. Marlou lag nog te slapen.
Hé word eens wakker zei ik. ”Wat is er zei ze slaperig.
Kijk een brief voor je van Ingert.
Een brief zei Marlou en begon te lezen. Ja zei ze, nou word die mooi en ze
kwam nu rechtop zitten,”jij heb die fles leeg gedronken!
Ik rolde over de grond van het lachen.
Is Roel er nog niet zei ze want ik zie dat het al 12 uur is.
Ik zal hem wel eens bellen zei ik misschien heeft hij zich verslapen .
Roel kwam pas om 14:00 binnen maar wel met de video-recorder.
Naar dat we een video film hadden gezien zijn we aan tafel gegaan om te
eten, iedereen had zo’n klein pannetje voor te koken.
Zo kon dus iedereen zijn eigen eten klaar maken.

———————————————————

 Bep de schoonmaakster

2 

https://jeugdcentrumdevliert.wordpress.com/boek-eindelijk-verleden-tijd-2/

5-1-1985
Toch maar weer naar groep 6 gegaan voor Bep de werkster een schat van een
vrouw. Bep stond voor iedereen altijd klaar. Ik had haar allang niet meer
gezien, want ik kwam vaak naar 18:00 op groep 6. Bep was er dan niet meer.
Ze werkte alleen maar overdag. Dus was ik vandaag al vroeg op groep 6.
Ton de Gier had diens en ik wenste hem een gelukkig nieuwjaar.
Is Bep de werkster er ook vroeg ik hem.
Ja ze zit aan de koffie, wil je ook?
Ik liep naar Bep gaf haar drie kussen en zei gelukkig nieuwjaar.
Hé Adwin dat vindt ik nu fijn dat ik je nu toevallig eens zie.
Zo toevallig is dat niet, ik wist dat je er was, ik kom echt alleen voor jou!
Toch ook wel een beetje voor mij riep Jolinda toen ze de kamer in kwam.
Dat ligt er aan, als je net zo boos ben dan als gisteren, dan dus niet!
Ik had er gisteren even de pest in, sorry hoor.
Is al goed zei ik we moeten het nieuwe jaar goed beginnen.
Dat vindt ik nu ook zei Bep tegen ons.
Ik ben er nog tot vier uur middags gebleven.
Daarnaar dan toch samen met Jolinda naar mijn kamer gegaan.

———————————————————

26-6-85
Vandaag zat er bij mijn post een brief van Jolinda.
Op mijn kamer ging ik haar brief lezen.
Adwin, Bep de werkster heeft aan mij gevraagd, of ik het erg zou vinden als jij
ook op het afscheidsfeest van Bep zou komen.
Ik heb daar nee op geantwoord.
Nee omdat ik weet dat jij altijd een goede band met Bep heb gehad.
Nu hoor ik van mensen, dat jij vanwege mij toch niet op haar feest zal komen.
Je vindt het moeilijk omdat je mij dan weer zult zien!
Natuurlijk vindt ik het ook moeilijk, maar ik wil dat je toch kom!.
Niet voor mij, maar voor Bep de werkster!
Kom voor Bep, ze zal het zeker leuk vinden als je toch komt.
Groetjes Jolinda.
Ik liet het even over me heen komen, ja misschien moet ik het toch maar
gewoon doen, voor Bep!

———————————————————

ik heb van haar een brief gehad. En ik gaf Peter de brief van
Jolinda. Toen Peter de brief had gelezen zei Peter je moet gewoon gaan
hoor Adwin, dit zal Bep erg leuk van jou vinden.
O ja ik ga ook wel zei ik maar ik dacht dat jij wist wanneer het was?
Dat ook jij een uitnodiging van Bep had gekregen?
Ze zal jou toch ook wel zeker uitnodigen ?
Ja ik denk het wel zei Peter maar nee, ik heb nog niets van haar gehad.
Als jij ook word uitgenodigd, gaan we toch wel samen hé?
Natuurlijk ga we dan samen wat dacht je dan zei Peter tegen mij.
Ja zei ik tegen Peter ik ga liever niet alleen!
Maak je niet zo druk, ik ga gewoon met jou mee!

———————————————–

30-6-85
Vandaag lag er in de brievenbus een kaart van Bep de werkster.
Ik schrok toen ik die kaart las,”het was vanavond al!
Vanavond wat snel, ik had liever gehad dat het nog een paar dagen langer zal
duren. Ik heb Jolinda nog niet eens een antwoord op haar brief gegeven of ik
wel of niet kom.
Gelukkig lag er ook zo’n kaar voor Peter.
Ik ging naar boven en klopte op de deur van Peter.
Ja binnen riep Peter.
Ik opende zijn deur en zei tegen Peter,”het is vandaag!
Wat is vandaag?
Het afscheidsfeest van Bep de werkster, hier kijk maar op deze kaart, deze is
voor jou, dus gelukkig, hoef ik niet alleen zei ik.
Hoe laat vroeg Peter aan mij.
Acht uur vanavond, ik ga snel naar de stad wat bloemen voor haar kopen.
Ik loop gelijk met je mee zei Peter tegen mij.
In de stad bij een bloemenwinkel kochten wij twee grote bossen bloemen.
Voor Bep, die we op onze kamer in een grote emmer met water deden.
Voor eten koken was geen tijd meer dus gingen Peter en ik snel naar de
friettent bij ons op de hoek.

——————————————————

Wat is dit moeilijk dacht ik toen ik samen met Peter aanbelden op groep 6.
Ton de Gier de groepsleiding deed open.
Ik zei tegen Ton gefeliciteerd en gaf Ton de bloemen.
Ton keek mij raar aan en snapte er niets van. Ik rukte weer de bos bloemen uit
zijn handen en zei lachend tegen Ton, dacht het niet hé Ton, deze bloemen
zijn niet van jou,”maar voor Bep!
Ik stapte de kamer binnen en liep naar Bep, gaf haar een hand en een kus.
Hier zei ik tegen Bep, je bloemen! Ton had die bloemen graag willen hebben.
Maar het is jou feest,”dus zijn ze voor jou!
Natuurlijk moest iedereen lachen, zo dacht ik heb toch mooi even het ijs
gebroken,”dit was toch niet zo moeilijk!

——————————————————-

Alleen Guus en Peter Kroes en Jolinda zaten nog aan de andere tafel!
Ik had de moed niet om er langs te lopen en ook naar buiten te gaan.
Dus bleef ik maar alleen in de woonkamer zitten.
Het was nu stil, zo zonder muziek!
De stilte weer door Jolinda verbroken, wat heb ik gehoord zei Jolinda.
Natuurlijk schrok ik maar ik zei koel tegen Jolinda, wat heb jij gehoord?
Dat je een boek wil schrijven, klopt dit?
Ja ik ben wel met iets bezig, maar ik weet niet of het ooit af zal komen!
Waar gaat het over vroeg Guus aan mij.
Het gaat over jeugd centrum de vliert zei ik mijn leven dus!
Dit kan niet zei Guus, hoe kan je nu over jezelf schrijven.
Je sta er nog middenin, iedere dag gebeurt er wel weer iets anders, dus dat
boek van jou,”komt zo nooit af!
Geloof me eens kom het af zei ik lachend.
Wie komt er allemaal in voor dan vroeg André die nu ook in de
woonkamer was en het gesprek van ons gevolgd had.
Ja iedereen zei ik dus jij ook lachte ik naar André.

————————————————————

is het al weer zo laat, wat ga de tijd snel zeg zei Peter toen hij op zijn
horloge keek.
Ja zei ik het is al weer 01:35 tijd om te gaan!
Ik liep naar de gang en ik pakte me jas.
Ik gaf Bep nog een kus en bedankt haar voor deze leuke dag.
Niets te danken Adwin zei Bep ik ben blij dat je toch gekomen ben, Bep
knipoogde naar mij.
Natuurlijk wist ik wel wat Bep daarmee bedoelde.
Dus lachte ik het viel best wel mee hoor zei ik tegen Bep.
Ik draaide me om en zei nou jongens tot ziens en wie weet tot de volgende
keer! Het was super leuk zo dit feest.
Samen met Peter ging ik naar buiten en liep naar mijn kamer.
En vroeg Peter aan mij het was toch leuk, of niet dan?
Dat was het zeker, ik ben blij dat ik toch gegaan ben zei ik tegen Peter.
Maar diep in mijn hart wist ik, dat dit de laatste keer was, dat ik zo voor de
laatste keer binnen was gekomen op jeugd centrum de vliert.
Toch ook wel leuk om het zo af te sluiten, maar toch ook zo erg raar allemaal!

————————————————————

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s